Dietele de vara


Am observat ca mai toata lumea are o dieta de vara; dieta pe care o respecta cu strictete pentru vreo 2-3 saptamani.

Acum..mai sunt persoane care isi fac singure dieta. Cum ar fi..nu mananc nimic toata ziua si diseara la 8 rup usa frigiderului. Na…e si asta o dieta. Cum va vine mai oamenilor ideea asta stupida cum ca..daca nu mananc nimic toata ziua, o sa slabesc.

E o prostie! Daca organismul tau nu primeste nici macar o firmitura de mancare toata ziua, va asimila si apa si iaurtul tau 0, si semintele si ce mai vrei tu.O sa iti roada si calciul din oase. A tine dieta nu inseamna a spune nu oricarei farfurii cu mancare. Manaca ceva mai usor, dar mananca ceva. Si nu pufuleti, chipsuri si prajituri.

 

 

Si acum o mica gluma: :))

 

 

Într-o zi soţul vine de la serviciu şi nu poate băga maşina în garaj deoarece pe aleea spre garaj erau trântite bicicletele copiilor. Dă să bage bicicletele în garaj şi găseşte jeep-ul soţiei deschis şi câinele plin de noroi întins pe bancheta din spate.
Nedumerit, intră în curtea interioară unde vede copiii într-o baltă de noroi, piscina şi ea murdară, copiii se stropeau cu furtunul.
Panicat şi alb la faţă, începe să îşi caute soţia prin toată casa. Era un vacarm de nedescris – televizorul şi computerul erau date la maximum.
În sfârşit îşi găseşte soţia în ultimul dormitor relaxată cu o mască pe faţă, bigudiuri în păr. Citea o revistă şi asculta muzică cu căştile pe urechi. Cu un ultim efort, o întreabă ce s-a întâmplat. Ea îi răspunde:
– Îţi aduci aminte când te întorceai acasă şi mă întrebai ce am făcut toată ziua? Ei bine… azi n-am făcut nimic!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s