Toleranta si semnele zodiacale


Cand se impartea toleranta, Scorpionul a venit primul. A intrebat ce este toleranta si daca poate sa tortureze cu ea. Cand a auzit raspunsul, s-a incruntat, a notat ceva in carnetul negru si a plecat fluturand biciuletul.

Capricornului i s-a parut oarecum nedemn sa se inghesuie la coada comuna, el a trimis curierul – Sagetatorul.

Sagetatorul a luat un rucsac plin de toleranta, dar pe drum inapoi s-a distras, a plecat in alta tara, acolo a pierdut rucsacul, i-a scris Capricornului ca astfel de sarcini dau numai tapii prosti, si s-a dus mai departe usurat.

Toleranta pierduta de Sagetator a fost recuperata de Racul strangator. Si acesta a ascuns-o pe undeva. Uneori el o gaseste pe toata odata, apoi se teme ca cineva o s-o fure, o ascunde din nou uitand iarasi unde anume. Si cand Racul incepe sa spuna ca toti cei din jur – nu sunt prieteni cordiali, ci niste lupi marsavi – inseamna ca el pur si simplu iarasi nu-si gaseste ascunzisul.

Balanta a venit la timp, a cerut amabil o pereche de tolerante mai delicate si de atunci aproape ca n-o foloseste, pentru ca nu se poate hotara care din cele doua este mai buna.

Varsatorul a venit printre primii, dar a fost scos din rand cand a inceput sa spuna ca Acel, care a creat toleranta, de fapt s-a luat dupa desenele liniare din “Tanarul Tehnician” si a lipit o tampenie, iar Varsatorul va face ceva mult mai bun cand va avea timp.

Fecioara a stat mult timp sa calculeze de cata toleranta de calitate superioara GOST 5508-84 are nevoie si si-a ratat randul. De aceea ea a primit doar o mostra micuta de toleranta de calitate superioara, si ca sa nu se intristeze, o stadera pentru cantarirea tolerantei. De atunci Fecioara umbla si cantareste toleranta altora, iar pe a ei, foarte putina de calitate superioara, nu o arata nimanui.

Berbecul a vrut sa vina primul, dar a intalnit pe drum Pestii deja incarcati. Pestii au reusit sa scape, insa toleranta lor a avut de suferit. Acolo unde a reusit Berbecul s-o atinga, ea s-a deformat si a crapat putin, iar acesta a reusit sa puna mana aproape peste tot. Berbecul insa a plecat acasa, pentru ca el nu este un fraier ca sa nu fie primul si, mai ales, dupa Pesti. Desi cuvantul in sine “toleranta” i-a placut atat de mult, incat l-a gravat pe mult iubita lui bata de baseball.

Leul nu a venit deloc, pentru ca nu stia ce era toleranta si in cazul asta era evident ca nu era decat o tampenie inutila.

Taurul a venit si a explicat convingator ca deja are propria lui toleranta, the best, mai buna nu exista, iar cine nu e de acord – sa se duca in #### cu pas militaresc!

Iar noaptea tarziu, cand toti au disparut demult si a ramas numai un mic morman de resturi si reziduuri, au venit cu putina intarziere Gemenii. S-au uitat in jur si au luat toate resturile. Si de aceea Gemenii au toleranta in abundenta, numai ca uneori pare ca au gasit-o intr-o groapa de gunoaie.

sursa: http://www.horoscopurania.ro/toleranta-si-semnele-zodiacale

Reclame

12 gânduri despre &8222;Toleranta si semnele zodiacale&8221;

  1. Buna.

    Am vazut ca nu ma mai ai pe blog sau nu m-am uitat eu cum trebuie, dar eu inca te am la mine. Mai vrei sa continuam colaborararea? Raspunde-mi la mine pe blog.

    O zi buna! :*

    • foarte bine faci. eu totusi am toleranta, numa` ca aci zice ca mi`am notat in carnetel si am plecat. :)) Cred ca am notat: „pf..alta chestie ce posed deja.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s