Iarna de ciocolata


“Nu e suficient sa fii istet si frumos, cu toate ca pare a fi idealul”. Fraza asta ii rula de 2 zile si nu si-o putea scoate din cap. Claudia avea parul negru si ochii intunecati. Era imposibil sa nu fie remarcata, mai ales ca purta mereu culori ce ii scoteau in evidenta tenul masliniu. Avea buzele numai bune pentru furat sarutari in nopti geroase de iarna, caci vara nu ii era pe plac si o plictiseau mai mereu oamenii ce ridicau anotimpul asta uracios in slavi.
Nu se lasa prea des atrasa de lungile discutii filozofice, insa daca i se pareau interesante, ii turuia gura si se implica cu tot sufletul pentru a-si sustine parerea. Accepta greu ideea ca altii ar putea avea dreptate. Femeile nu o gaseau draguta si nici o companie grozava; toate acesta pe baza motivului ca nu ii placeau prea mult lucrurile ce ar defini femeia in dictionarul monden. Nu ii placeau dulcegariile si complimentele in exces.
La cei 19 ani, se putea lauda cu nimic mai mult decat cu varsta si norocul. Nu se credea frumoasa, desteapta si nici diferita cu toate ca viata ii daduse de inteles ca le-ar avea si pe acestea. Barbatii o apreciau tocmai pentru dezinteresul manifestat pentru perdelele cu care femeile din viata de zi cu zi isi imbracau caracterul. Si oricati barbati ar fi fost, il vroia pe unul din aceaia pe care nu`i putea avea.
Zic “unul dintre aceia” pentru ca ea nu credea in prostia aia cu “exista un singur suflet pereche”. Ar fi trist nu? Exista mai multe, tocmai ca sa ai norocul sa il intalnesti. Iubea, cu toate ca nu credea in iubire si luase acest sentiment ca un moft, ca un capriciu.

“Nu e suficient sa fii istet si frumos, cu toate ca pare a fi idealul”.

Anunțuri

5 gânduri despre &8222;Iarna de ciocolata&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s