cand 1+1 da cat vreau eu sa dea


Sunt zile cand 1+1 nu mai da 2, cand ciocolata amara e dulce, cand lumina e de fapt intuneric si cand picioarele nu`s facute sa mearga, ci sa stea proptite in pamant, ca si cand n`ar fi ale tale.
Acestea sunt zile de izbanda, pe care daca le cuceresti, vei fi mai puternica. Nu e ca in filme, cand astepti 5 minute, telefonul suna si incep regretele si dupa, sunteti fericiti 1000 de ani, ea in rochita cu floricele, el un pantaloni cu carouri, ea pe varfuri sa ajunga la el, el tinand`o in brate de ii taie rasuflarea, si un fluviu de cuvinte dulci la picioarele lor. NU!
De fapt, privirea ti se incetoseaza si ai impresia ca imaginea e la sute de metri departare, nu mai auzi nimic si simti ca te desprinzi de trup. Numai simti, caci sigur nu se intampla. Picioarele ..nici nu te mai gandesti ca ai picioare, pentru ca ai o masinarie de franjurat inimi in pieptul tau si nu pare ca ar vrea sa se opreasca din franurat. Cuvintele raman in cerul gurii si te ia o vajaiala de mama mama..
Apoi, inevitabil plangi. Plangi pentru ca esti femeie, iar noi plangem si la cele mai neinsemnate lucruri, d`apoi cand e vorba de matematici complicate si sentimentele disproportionate? Cand nu mai ai lacrimi, sughiti, te ridici in fund, asezi perna si ursuletul la loc si spui ca esti fata mare. Asta e, astepti sa treaca timpul ala, ala de o sa fie crunt, 2 ani nu 2 luni si te apuci sa faci ceva, sa uiti. Oricum diseara iar iei perna in brate, dar pana atunci mai e. Te infingi in role, iei telefonul, suni o prietena si iti faci curaj. Aveai o viata si inainte si ai tot dreptul, doar n`o sa stai in casa. Cine ar sta? Barbatii sigur nu.
A doua zi iti pare ciudat sa n`ai mesaj de noapte buna, da` nici nu ti`a trebuit, oricum n`ai inchis un ochi.
Insa daca au trecut toate astea, cu siguranta ai putea sa sustii ca 1+1 nu da 2, da cat vrei tu. Cu siguranta esti mai puternica decat ieri. Iar apoi rabdarea, e cea mai importanta. Asta si zambetul de pe buze cand iti aduci ce frumos a fost.
Nu exista regrete, doar noi oportunitati. Si apoi mai e vorba aia.. daca iubesti pe cineva, lasa`l liber. Daca se intoarce e al tau, daca nu, nu a fost niciodata.

6 comentarii la „cand 1+1 da cat vreau eu sa dea

  1. Bravooooooooooooooooooooooooo! Distrează-te, evită să complaci în situaţia nouă- nu asta îţi doreşti. Fă lucruri care îţi plac, care îţi sustrag toată energia şi atenţia- şi nu mai ceda.

    Lasă rănile să sângereze. Apoi să se usuce. Apoi să treacă, cu sau fără posibile cicatrici. E greu. E al naibii de greu pentru că ai luptat pentru amândoi şi ai pierdut tu. Ştiu, dar o să ne fie şi bine. Promit.

Lasă un comentariu