Oare…


Ieri a fost un ger de neimaginat. A fost o zi rece, friguroasa. Da, o zi rece, asta e expresia. M-au fascinat – ca in fiecare toamna- formele copacilor fara frunze pe cerul de un albastru mult prea inchis.
E frig, prea frig. Imi place asta, dar cand frigul deja nu mai tine de natura fizica a lumii, nu`mi mai place. Ma detaseaza, ma transpune in dimensiunea lumii morale si ma pierd printre tot ceea ce nu ma definste, insa ma reprezinta intr`un mod ciudat.
Da.. poate ma contrazic, dar totusi e de o logica de nedescris.
Azi… azi e la fel de frig. La fel va fi si maine. Au zis la meteo ca o sa tina cateva zile. Se pare ca voi admira cateva zile copacii iar starea mea mult prea metaforica va tine cateva zile de asemenea. Nu m-ar putea ferici nimeni si nimic acum.
Nu stiu daca vreau sa fiu fericita azi.Oricum rutina de la munca va fi iar un haos.. iar zambetele fortate vor fi suficiente pentru a ma obosi atat de mult incat sa adorm diseara cu ochii deschisi.
E mult prea frig.
Oare cate secrete au auzit copacii aceia mari mari de pe strada principala? Aceeasi copaci care vara ne apara de soare.. toamna de frig, iarna se scutura de zapada.. da da.. copacii aia!
Oare cate juraminti, promisiuni in zadar au auzit? Cate cuvinte de batjocura au inghitit? Cati oameni obositi au poposit sub ei? Cate genuri de muzica au ascultat? Oare au gusturi diversificate?

Reclame

14 gânduri despre &8222;Oare…&8221;

  1. Pingback: HO HO HO « My life in few words…

  2. Pingback: Miros de toamna « My life in few words…

  3. Oare cat trebuie sa despicam firul in aptru pierzand din vedere faptul ca putem face sa fie altfel intr-un mod foarte simplu. Avem noi tensinta de-a complica orice, inclusiv viata. 🙂

  4. Pingback: Oare… - Ziarul toateBlogurile.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s