Jurnalul anilor lipsă – 1.Copilării târzii


Au trecut 3 ani, dar pentru ea trecuse o veşnicie. S’a săturat sa dea vina pe alţii. De fapt şi’a ratat singură 3 ani. Tot ce vroia era să îşi închidă gândurile toate undeva, să le încuie, să sfărâme cheia. Îl iubise. De fapt, nu..nu’l iubise. A fost obsedată de el. Încă era, însă orgoliul nu l’ar lăsa călcat în picioare. Singurul bărbat pe care îl dorise ca o nebună, nu putea să fie al ei. Îi dăduse flit la început, acum roata s’a întors.
A greşit, a plătit de 100 de ori mai mult.
Casandra nu mai putea. O să’mi fac o viaţă şi am să las în urma tot.Ce sunt eu, jucăria lui? O să plătească în lacrimi pentru jurăminţile din nopţile târzii de vară! ..şi 2 lacrimi au aparut pe obrajii îmbujoraţi de nervi.
Casandra are ochi mari şi verzi, păr ondulat, castaniu, lung, pielea măslinie. Nu se considera frumoasă, dar era. Nu avea idealuri, vise, speranţe. Vroia o poveste ca..acelea din filme, vroia sa fie iubită, să iubească. Vroia sa facă dragoste pe toate plajele Terrei, să iubească nebun, sa fie o iubire plina de spontaneitate, încredere, nebunie, zăpăceala, fantezii. Vroia să ajute, să fie ajutată.
El..nu era frumos, dar o fascinau ochii şi ignoranţa lui. Mereu a avut tot ce şi’a dorit. Acum nu era aşa. El o iubise, însă a trecut peste. Ea îl iubea, îl iubea ca o nebună. Şi a pus punct. Gata, o să’l uite. O să’l uite pentru că..ei bine, pentru că trebuie.


Later edit: povestea, ideile nu au nicio legatura cu relatia mea actuala, nici cu cele ce au fost. Pur si simplu..imaginatia si un fel de poveste generala si totusi nu prea comuna.

Reclame

8 gânduri despre &8222;Jurnalul anilor lipsă – 1.Copilării târzii&8221;

  1. Maemi: merci frumos :DEugen: apreciez.. vor mai urma, depinde de inspiratie.QED: da.. barbatii sufera mai mult, dar unii arata mai putinNimeni`: merci.:)Monica: probabil pentru ca si tu ai trecut prin ceva, si ti`au dat probabil si tie 2 lacrimi. Cui nu i s`a intamplat?Alis: i know.. dar au fost primele ei ganduri, primul instinct cand vrei sa te ridici..asta e. cine stie..poate ii va trece

  2. Normal ca o sa-l uite. Cand suntem date la o parte, cand suntem lasate cu ochii in soare, ne revoltam si vrem sa rasturnam situatia, iar cand nu putem, invinge uitarea. Asa suntem noi, femeile. Barbatii sufera cu mai multa intensitate, au altfel de structura. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s