Femeile..Bărbaţii (4)
Citeam – mai bine zis răsfoiam – pe o pagină web..nu mai ştiu pagina, despre cât de nenaturale sunt fetele azi. Nu mă refer la make-up and stuff
Nu. Mă refer la  miile de poze modificate. Când e vorba de artă, e artă. Recunosc că am o pasiune pentru fotografie, una exaaagerat de maare. Dar eu vorbesc de pozele modificate. Photoshop-ul a ajuns să fie o necesite, un ‘must’ al zilei de azi. 
Aaa.. îţi sta un fir aiurea? Nu eşti cool fată. O să se uite Gigel a lu’ Vasile de la etajul 3, ăla de stă lângă Sclipicioasa #1. Modifică! Pune nişte sclipici, ceva stele de sclipesc, să fii betonată, cimentată si de toţi invidiată!
WTF! pentru ce? Bine, am exagerat, dar cam aşa stă treaba. Nu mai găseşti fete naturale nici măcar în poze. Adică..bine, eşti machiată  până la maxim, însă de ce să mai modifici şi poza în care deja arăţi ca o Barbie veritabilă.
Nu.. nu înţeleg.
Hai.. o faci alb-negru, sepia, îi pui ramă, dar de ce  steluţe şi cocălăreli?
Fie şi pozele finuţe, tot sunt modifcate. Pentru că dă aiurea clama aia de altă culoare, iar inelul nu.. nu dă bine. Hai, fă-ţi ochii verzi, că doar îi ai căprui. Tenul cu 7 nuanţe mai închis, buzele cu 5 mărimi mai mari. Si pentru ca nu te bronzezi, pentru ca esti alba de felul tau.. fa`te creola!!!
Oh well, voi le înţelegeţi?

Eu nu le înţeleg. E valabil şi pentru băieţii care se îngroapă în machiaj. E un subiect care ar merita detaliat, însă ma mut la mama o săptămână şi.. nu există calculator acolo, asta pentru ca eu nu am laptop. Aşa că voi lua o bine meritată pauză. O să mă plimb pe faleză şi o sa fiu binedispusă. O săptămână numai cu sora mea.
O săptămână frumoasă! 
Până una alta, aştept părerile voastre despre super moda de a modifica poze, aşa.. ca să fie.

Reclame

7 gânduri despre &8222;Femeile..Bărbaţii (4)&8221;

  1. @Maemi: ma bucur ca esti de acord. si merci frumos pentru aprecieri.@anelise:nu isi au rostul. rostul lor este atunci cand modifici ceva pt arta.@Balaurita:ai dreptate. bine zis!

  2. imi amintesc ca imi spunea un prieten ca a fost la mare uc iubita si au facut poze iar cnd au ajuns acasa ea le-a modificat repede in photoshop caci avea nasul prea mare.oh well… ce bine de mine ca nu stiu- nu vreau sa stiu sa umblu cu draciile astea.nu ii vad rostul

  3. ehh daca ele cred ca pozele trebuie sa impresioneze si realitatea poate sa lase de dorit nu ai ce sa le faci….cum spunea cineva "urasc sa dau de o femeie foarte frumoasa noaptea in club si dimineata cand ma trezesc langa ea sa ma speriu pentru ca nu seamana deloc cu ceea ce am vazut seara"

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s