Fobii. . . sau nu


Mergeam pe stradă aşa.. ca un om normal ce’mi place să cred că sunt. Şi văd o scenă pe care eu sincer nu am înţeles’o în totalitate.
O micuţă de vreo 4 anişori, bruneţică, creţulină, frumuşică foc, cu a ei mamă. O mamă stilată să zic aşa, simpla, însă cu bun gust îmbrăcată, nu tu zorzoane, parfum în exces; am zis deja că era simplă, oricum, amandouă frumoase. Cea mică tocmai se făcuse de cremă de ciocolată pe bluza albă, maică’sa n’a făcut crize, a scos un serveţel umed (avea!!) şi a şters’o.
Zic eu..’ ce frumos, mai rar aşa părinţi răbdători.’
Şi cum mergeam eu aşa în spatele lor, la un moment dat, apare în scenă un câine.. un câine nici prea mare, nici prea mic, nici murdar, nici curat, însă sa ne înţelegem, era frumos.
Asta mică i’a aruncat o bucată de covrig şi bătea din palme, sărea..
– Uite mamii..cutzu cutzu frumos! (mă’sa vorbea la telefon)
Asta mică se duce spre el, îi mai aruncă o bucată, cutzu cutzu era rupt de foame, însă cred că fusese educat, crescut de cineva.. că nu s’ aruncat in deznădejde.. a luat frumos bucata, s’a retras şi după înfuleca ca un disperat.
– Casandra nu! NU NU! Căţeii te mănancă, o să te mănânce dacă mai faci aşa! Cunosc eu un băieţel ..i’a mâncat degeţelele. Poate să te muşte. Tie nu ti’e frică? mie îmi e.. hai, haide repejor.. fugim acum cât e ocupat cu bucata de covrig.
Păăăăi şi cum să nu existe fobii? Cum să nu, când se trezeşte unul să te sperie cu un gândac în copilarie, când unii părinţi nu’si dau seama de ce zic.
Mie îmi e frică de gândaci.. mai mult scârbă. Nu pot să îi omor.. le pun cutii în cap şi îi omoară tata.
Vouă ce vă proavoacă frică?
.. excepţie: frica de singurătate
Anunțuri

11 gânduri despre &8222;Fobii. . . sau nu&8221;

  1. Pai curata nu mai era..:)) era manjita toata de ciocolata si covrigi inmuiati in saliva. si oricum nu se apropiase de el. E oricum aiurea ce a facut.. putea sa ii zica ca se va murdari.. nu ca o va manca de vie. brrDa da.. de soareci nu imi era frica.. am stat la casa.. dar de cand nu i`am mai vazut a trecut mult timp.. si da, acum imi e frica si de soareci. Am vazut ieri unul si.. parca spui ca jucam in filme. a urmat un "aAaaaaaaaaaaaaaaaaaa" :))

  2. Poate doamna a considerat ca fata ei este prea frumoasa si curata pentru un cutu amarat :).Ahh, eu am o frica nebuna de soareci, din cauza unei intamplari de acum cativa ani.Iar chestia ciudata este ca am hamster acasa si de el nu imi e frica :)), insa cand vad soareci ma pierd , efectiv, cu firea.

  3. Pai vecina mie imi e frica de : paienjeni,gandaci,furnici,de esec (!!),de singuratate(stiu nu se pune da' !!! ),de tradare..Nu stiu cat intra astea la categoria fobii da' intra singur la chestii de care mi-e teama.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s